Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kristályenergia és Gyógyítás

2011.03.18
Kristályenergia és gyógyítás
 

A kristály energiája képes együtt rezegni élő szervezetekkel és élettelen tárgyakkal. Valójában az emberi DNS is kristályos szerkezetű, és ha az energiák alapvető működési elvére gondolunk, könnyen megérthető, hogy ezeket az energiákat nagyon sok területen hasznosítani tudjuk, valamint képesek vagyunk közvetlen kapcsolatba kerülni velük. A kristályoknak önálló tudatuk van, ami valószínűleg magasabb rendű, mint az emberi tudat, hiszen velünk ellentétben nem rendelkezik előítéletekkel és érzésekkel. A kristályenergia harmonizál, segítségével energiát tudunk közvetíteni vagy átadni.

A világon csak néhány kisebb csoport kapott felhatalmazást, hogy a kristály tudatának segítségével gyógyíthasson, illetve, hogy a módszert taníthassa. A tanfolyam során bizonyos ásványok sajátos rezgéseit bekódolják a sejtjeinkbe, amely lehetővé teszi, hogy a különböző rezgéseket a tenyerünkön keresztül közvetítsük másoknak, úgy hogy az adott kristály fizikailag még csak a közelünkben sincs.

"A gyógyítás mechanizmusát, végeredményét a szervezetben előforduló valamennyi életfolyamatért illetve jelenségért felelős ásványi anyag és kristályszerkezet kölcsönös együtthatása adja meg. Az ásványok fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt hatnak. Az ősi energetikai rendszerek már több ezer évvel ezelőtt leírták, hogy az ember és az Univerzum szoros kapcsolatában hogyan jelenik meg a Kozmikus Energia valamennyi élő- és élettelen lényben, és hogy minden létezés forrása a Kozmikus Tudat. A föld ismert történelmi, és a legendák világába vesző régmúlt korszakaiban élő népeknél egyaránt nagy megbecsülés övezte a természet erőit, ahonnan a természetes gyógyászati rendszerek alapelemei származnak. Az ezzel kapcsolatos tudás az újkorban feledésbe látszott merülni, majd századunk utolsó harmadában kezdtük újra felfedezni és alkalmazni, mint a tradicionális orvoslást támogató önálló terápiát. Terjedését segíti az az egyre nyilvánvalóbb tény, hogy az emberiség egy új korszak kezdetének küszöbén áll. Földünk elérkezett fejlődésének ahhoz a kritikus szakaszához, melyben meg kell nyitnia önmagát (mint evolúciója kezdetén), hogy megismerjen új energiaforrásokat, energia- információhordozókat, tárolókat. A Vízöntő-korszak a Kristályenergia korszakává válhat. Ez az új energia a Kristály- Tér- Erő. Az ősi vallás az Ötödik Erőben látta a Teremtő, a teremtés és a megértés kulcsát, amelyet mindenkinek önmagának kell keresnie, és kinyitni, felemelnie azt a fátylat, mely eltakarja a feledés és a tudás ablakát."