Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyógyító képek

2011.05.30

 

Gyógyító képek
 
 
Kelet:
Amikor magányosnak érzed magad, és akadályokkal küzdesz, hangolódj rá és fényt, és vigaszt nyújt újra a szívednek!
 
Észak:
A festmény által sugárzott energiák abban segítenek, hogy a "céltalanság" által ébresztett bizonytalanságban a tudatosság által megtaláld a helyes irányt!
 
Dél:
Előfordulhat, hogy a félelem "sivárrá" teszi életed! Sivárrá válhat életed, és akkor nem leled meg a melegséget és a teljességet! A festmény ereje segít visszatalálnod az utadra!
 
Nyugat:
Amikor minden bonyolulttá válik, amikor minden zavaros, szükséged van arra a nyugodt erőre, amiből merítkezni tudsz a kép energiája által!
 
 
Tavasz:
Amíg a múlt árnyai nyomasztanak, félni fogsz az újtól! A festmény által sugárzott erő megnyugtatja a lelked, és képessé válsz újra kezdeni!
 
Nyár:
Az akaratosságod következtében érezheted az életed eredménytelennek! Az árasztott erő segít élvezni azt, amit már eddig is elértél!
 
Ősz:
Amikor a "lustaságod" következtében komoly hiány alakul ki, erőre van szükséged, hogy képes légy learatni és elraktározni mindazt, amire szükséged van!
 
Tél:
Amikor kényszerből bezárkózol, elengedhetetlenül szükséged van arra, hogy képes légy elcsendesedni és megpihenni! Amikor merítesz ebből az erőből, újra és újra képes leszel feltöltődni!
 
 
Tűz:
Természetesen ragaszkodhatsz az elfojtásaidhoz, de légy tisztában azzal, hogy ezzel a bezárkózással elnyomod magadban a tettvágyat is! Merítkezz a festmény erejéből és képes leszel olyan, nyugodt lenni, amiben az életed átalakul!
 
Víz:
Bűntudatod következtében sok-sok mérget nyeltél, arra van szükséged, hogy felismerd az erényeidet, hogy képes légy megtisztulni a régi fájdalmaktól!
 
Levegő:
Amikor elnyomod és eltékozlod testi-lelki erőidet, szükséged van arra az erőre, ami újra önbizalmat ad! Az önbizalom gyűjtéséhez ad hathatós segítséget a festmény ereje!
 
Föld:
Amikor az anyagiasság ingoványára tévedsz, elengedhetetlenül szükséged van, a magabiztosság nyújtotta stabilitásra! Meríts erőt a képből, és újra megleled, amire annyira vágysz!
 
 
Gondviselés:
Amikor becsapottnak érzed magad, bezárkózol! Ebben a bezárkózott állapotban "Anyai szeretetre" van szükséged! A festmény ereje által ébresztett érzések segítenek újra felfedezni: szeretnek téged!
 
Szeretet:
A szeretet éhség fásultsághoz vezet! Ebből a fásultságból segít kikerülni az által, hogy elfogadást ébreszt benned a vágyaid iránt!
 
Gyógyulás:
A rossz "megszokása" betegséget hozott létre benned. Ebből a betegségből segít ki az a finom rezgés, amit képes vagy befogadni annak érdekében, hogy meggyógyulj!
 
Bölcsesség:
Amikor káosz és zűrzavar dúl lelkedben annak következtében, hogy beavatkozol abba, amibe nem kellene. Meríthetsz a festmény csendes erejéből, amikor szeretnél tisztán látni az életedben!
 
Tudás:
Azokban az időszakokban, melyekben mindenbe beleszólsz és agresszivitás ébred benned, arra az érzésre van szükséged, ami bizonyosságot ébreszt benned!
 
Kitartás:
Gyakran hitetlenség és feladás jellemez! Ettől szenvedsz! Amikor az állhatatosság és hűség érzésére van szükséged, feledkezz bele a festmény rezgéseibe és megnyugszol!
 
Elmúlás:
Ez a festmény akkor segít, amikor a veszteségeid következtében érdektelenségbe fullad életed és szeretnéd elengedni a problémáidat, hogy végre felszabadulj!
 
Megértés:
Amikor úgy érzed, hogy lenéznek és lekicsinylenek, elengedhetetlenül szükséges, hogy érezd az együtt- érzést és az egyenlőséget! Ennek felélesztésében segít a festmény ereje.
 
Elfogadás:
Amikor a körülötted lévő világ önzésétől befelé fordulsz és elfordulsz a világtól, a festmény energiája segít észrevenni az őszinteség ajándékát
 
Nyugalom:
Feldúltságod egyenes következménye a görcsösség! Amikor görcsös vagy, minden kicsúszik a kezed közül! Ekkor alázatra van szükséged. Az alázatot viszont csak úgy tudod újra feléleszteni, hogy teljesen ellazulsz! A festmény kisugárzott ereje ebben segít.
 
Kísértés:
Amennyiben hajlamos vagy az élvezetek hajszolására és emiatt gyakran gyengének érzed magad, a festmény kisugárzása segít téged nyílttá és megfontolttá válni!
 
Fény:
Amennyiben - a legtöbb esetben - dönteni akarsz és a tompultság érzése, ott lebeg a fejed fölött, fogadd be azt az erőt, ami segít megvilágosodnod, hogy újra és újra képes légy megnyugtatóan választani!
 
Csendesség:
Hajlamos vagy a háborgásra és az ebből fakadó keménységre? Szeretnéd feloldani a "némaságodat"? Vágysz a nyugalomra? Engedd be a festmény segítő erejét!
 
Remény:
Amikor hajlamos vagy arra, hogy elpazarold erőidet, amikor a reménytelenség kilátástalanságában vagy a festmény erőt ad, hogy képes légy meglelni és meglépni azt, a kiutat, amivel újra boldog lehetsz!
 
Termékenység:
Amennyiben életedre az a jellemző, hogy minden értékest megtagadsz magadtól, és parlagnak érzed az életed, szükséged van, a festmény árasztotta erőre, hogy újra képes légy elengedni magad, hogy érezd az eredményeidet!
 
Odaadás:
Amikor egy olyan életciklusban vagy, melyben akarva vagy akaratlanul, de szeretteidet mégis belekényszeríted egy kilátástalan helyzetbe, arra van szükséged, hogy képes légy árasztani mindazt a szépséget, ami benned van! Ebben segít a festmény ereje
 
Késztetés:
Folyton magyarázkodsz és lebeszéled magad arról, amire leginkább vágysz? A festmény ereje segít neked, hogy újra feléledjen benned a belső örömöd és érezd: elérheted, amire vágysz!
 
Figyelem:
Figyelmetlen vagy és életedben elmulasztod azokat a dolgaidat, melyek örömmel töltenek el? Fogadd be a kép gyógyító erejét, hogy újra képes légy összpontosítani és támaszt találni!
 
Szabadság:
Becsapod önmagad, és megkötözöttnek érzed az életed? Szabadulásra és szabadságra vágysz? Fogadd be az erőt, és újra felszabadulsz!
 
Öröm:
A hazugság fájdalmában élsz? Ki kívánsz ebből szabadulni? Fogadd be a festmény erejét, és újra érezni fogod az igazság szívet melengető mosolyát!
 
Elhivatottság:
Minden igyekezeted ellenére előfordulhat, hogy egy olyan életszakaszba kerülsz, amikor meglopottnak érzed magad és a dacosságod következtében, nem leszel képes senkiben sem bízni! Fogadd be a festmény harmonizáló erejét, és újra képes leszel bízni.
 
Jólét:
Amikor kudarcokkal telinek éled meg életed, könnyen alakulhat ki benned falánkság! Falánkság, amikor habzsolod életed dolgait! Abban az időszakban sikerre, az adakozás sikerére van szükséged! Akkor segít a festmény ereje, hogy újra érezd a jóléte
 
Harmónia:
Amikor a kritikusságod következtében viharok keletkeznek benned és a környezetedben, békességre és állandóságra van szükséged! Meríts a festményből, hogy újra harmónia legyen benned és a környezetedben!
 
Egyenesség:
Amikor hamisság vesz körül, és ebbe belemerevedsz, tudatosságra van szükséged, hogy visszanyerd a rugalmasságodat! Meríts belőle erőt és visszanyered az egyenességedet!
 
 
 
 

A mappában található képek előnézete Gyógyító képek