Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szivárvány híd

2012.01.26

Tudtad, hogy létezik hármas szivárvány?

 

300px-surfing_rainbow.jpg

 

Mi a szivárvány?

- A szivárvány ugy jön létre, hogy a fény, megtörik, és tükröződik az esöcseppeken, mint egy prizma funkciót ellátva az esőcseppekben. A fény megtörései, az esöcseppeken át kivetülnek, majd a fény szétbomlása után, külön színeket alkotnak, így alkotva meg a szivárványt.

 

Mi a szivárvány szinonímája?

- A Fény (Mi magunk)

- Az Esőcseppek (a tisztaság szinonímája)

- A Szivárvány (a kivetült "híd") - amikor: A fényt megtöri a tisztaság!

Ez a tisztulás első "csatornája". Amikor a nem kivánt dolgokat át tudjuk alakitani, így tisztitva le magunkban a fényt!

 

Mi a hármas szivárvány?

- Szinonímaként: Test + Lélek + Szellem!

- Mint tudjuk, minden kifelé, és befelé is hat! Tehát a szimbolikus magyarázatnak kétféle variációja létezik!

 

1. Befelé hatás: Amikor a Szellem (tiszta fény), megtörik a Lélekben (érzelem-víz szinoníma), így alkotva meg a Test (szivárvány) szineit, szivárvány energiáját. Ez a befelé (lefelé) ható hármasság!

 

2. Kifelé hatás: Amikor az "Én szellem" fénye megtörik(ego) az Univerzális tisztító hatások energiáiban, így alkotva meg azt a Szivárvány Fényhidat, ami aztán összeköti a "kintet a benttel", a "fentet a lenttel"! Ez a kifelé (felfelé) ható hármasság!

 

Amikor a kettő hatása egymásra is hat, és már egybeolvad, akkor vagyunk EGY-ségben! Létrejön egy harmadik, központi Szivárvány, egy központi Fényhíd! Ez az állapot a NIRVANA!

A Test-Lelek-Szellem és az Univerzum teljes egészének a Harmóniája, és Egyen-súlya. (Minden EGY- és EGY-forma!) A valódi, magasabb rezgesü EGYSÉG!