Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AVATAR állapot- Csakratisztítás

2011.01.30
AVATAR ÁLLAPOT - Csakra tisztítás
 
 
A leírtak, csak lényegi megértést adnak. A mi saját kutatásunk szükséges a mélyebb megértéshez.
 
A hozzá kapcsolódó videó itt érhető el magyar nyelven:
 
BEVEZETŐ:
 
Az AVATAR állapot pontos jelentése az, amikor egy személy a testén kívüli állapotban irányítja a testét, és nem benne. Ebben az esetben a személy, az összes képességét használni tudja, olyanokat is, amikről eddig fogalma sem volt… mert már elfelejtette az elzáródott előző életeiben.
 
Ezt az elzáródást egyrészt a személy okozta saját magának azzal, hogy voltak olyan döntései, amelyekkel több rombolást idézett elő, mint építést, tehát ártó cselekedetet vitt véghez az életei során.
 
Továbbá attól záródott még el, mert mesterségesen, különféle módszerekkel az emberiség történetében megtették mások vele. Azok, akiknek nem volt képességük, nem akarták, hogy másoknak is legyen, így hát elvették.
 
Inkvizíció:
 
Az egyik módszer az inkvizíció technikája volt.
 
Rájöttek, ha úgy hal meg egy személy, hogy magas fájdalommal, akkor a fájdalom elzárja az összes emléket, és vele az összes képességet az újra születendő egyénben, amikkel rendelkezett előző életeiben.
 
Az inkvizíció, és az azt hirdető eszmék, nagyon is jól tudták, hogy az ember hogyan is működik- újra és újraszületik, és ezt már igen sokszor megtette a múltban is. (Egész Egyiptom erről szólt). Ezért kitaláltak egy eszmét, ami ennek a teljes ellentéte (az egy élet és pokol- mennyország) azért, hogy az újraszületett emberek, ne is próbáljanak kutakodni önmaguk múltja felé, mint előző életek.
 
Tehát az inkvizítorok téves eszméket hoztak létre hamis tanítással. Elzárták a hatodik csakrát, ami az igazság csakrája, és amit a tévhitek zárnak el.
 
Hamis ítélkezés, hazugság:
 
Így elzáródott az ötödik csakra is, ami a hazugság önmagunkról.
 
Nehéz önmagunkat is megítélni, ha hazugságokból merítünk. Főleg, ha az ítélkezés bűn. (Valójában, a HAMIS ítélkezésből fakadó helytelen cselekvés, ami helytelen.)
 
Ez a mai napig folytatódik az iskolákban, s az oktatási rendszerek, továbbá a hamis tudományok ezt az állítást kiválóan igazolják is… (egyes tudományok ezért fogadnak el új felfedezéseket nyögve-nyelve, vagy egyenesen visszautasítóan).
 
Félelem:
 
A fájdalmas halálok okozása, az első csakrát zárja el, ami félelmet szül. (Az ilyen eseményekkel fél az ember szembenézni, mert fájdalmas.)
 
Bűntudat:
 
A szex, és a különböző egészséges örömök bűnnek beállítása és elfogadása a második csakrát zárja el: bűntudatot állítva elő.
 
 
Szégyen:
 
Továbbá a bűntudat generálja a szégyenérzetet, ami az akaraterőt gátolja, és a hármas csakrát zárja el.
 
Kötődés:
 
Végül a materialista nézet elzárja a hetedik csakrát, mivel ez az eszme azt sugallja, hogy akkor vagy értékes, ha anyagi dolgaid vannak, így kötődsz is hozzájuk. Minden (pl. hamis szerelem, anyagi dolgok), ami függőséget akar okozni, kötődést hoz létre, és a hetedik csakra elzáródását okozza.
 
Ez nem azt jelenti, hogy ne legyenek dolgaid, csupán csak azt, hogy ne függj tőlük. Ezt sokan félreértik, és emiatt elfordulnak a bölcsességek felől.
 
 
AVATAR ÁLLAPOT IRÁNYÍTÁSA:
 
 
Csak Akkor tudsz egyensúlyt hozni a világba, ha magadban is megtalálod az egyensúlyt.
 
Akkor tudod irányítani az Avatar állapotot, ha megnyitod az összes csakrádat.
 

Mi a csakra?

KépKép 

KépKép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szanszkrit eredetű szó. Jelentése: kerék. Testünk főbb energiaközpontjai. (Mentális központok) Minden csakra más frekvencián rezeg. Hét fő csakra található a testünkön.

 
Energiát áramoltatnak a testünkben. Normális állapotban, úgy áramlik testünkben az energia, mint a víz a patakban, akadálymentesen. A testünk energiái a csakrákban gyűlnek össze.
Szennyeződések kerülhetnek a külső hatások következtében, az energia központokra, csakrákra.
Ezeket tisztítanunk kell, és megszüntetnünk az elzáródásokat, hogy az energia akadálytalanul áramolhasson.
 
Mindegyik csakrának megvan a maga célja, és mindegyiket egy bizonyos érzelmi piszok zárhatja el. Vigyázz! A csakrák megnyitása rendkívül felkavaró élmény, és ha egyszer elkezdted, nem hagyhatod abba, amíg mind a hetet meg nem nyitottad.

Videó: Elérhető videó a kereső rendszereken keresztül, beírva a fenti címet!