Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A FÉNY Születése

2012.01.26

297697_160253784073785_141202695978894_247969_342976668_n.jpg

feny-szuletes.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szép jó reggelt!

Csodás időszakra ébredünk!

 

Fények gyúlnak, és születnek! Új Életek, Új Világ, Újjá született Emberiség!

Új tudat, Új tudatosság, Új viselkedésminták.

Ne kételkedjünk ebben, mert már elkezdődött. Sőt! Különböző felmérések, és tizenéves kutatások eredménye igazolja, hogy a mai nap minimum már 30 %-a a Világ népességének felébredt! Hogyan?

Az igazság, a vágyak, az új tudatosság különböző kultúrákban és népességeknél már igen előrehaladottan elterjedőben van! Nem állítható meg! Terjed, áramlik, hullámzik, átalakít mindent és mindenkit! Ha akarjuk, ha nem, ha észrevesszük, ha nem, mindenki mindenkire hatással van! Az új gondolkodásmódok hatással vannak az emberiségre, a társadalmakra! A szívek ébrednek, és éreznek! Érzik az igazságot, a Valódi ÉRTÉKEKET!

Hogy szeretnünk kell Önmagunkat, hogy békében kell élni magunkkal, az embertársainkkal, a külvilággal! Ne várjuk másoktól, hogy helyettünk cselekedjenek, mert mások nem tudják megváltoztatni a világunkat, az életünket, a gondolkodásunkat, csak mi magunk! Nekünk kell tenni Önmagunk változásáért, az Életünkért, a jövőnkért!

 

Először is mi az, amit tehetünk?

Azok az emberek, akik már ráébredtek az új tudatosságra, a változások szükségességére, sokkal jobban átlátják a járható utakat. Saját fényük világítja meg előttük az Utat! Rájöttek, hogy a régi, már nem hasznos dolgokat el kell engedni, hogy egy új jöhessen létre helyette. Le kell térni az eddig járt útról, és bátorsággal, új útra lépni! A várt szebb jövő csak akkor jön el az életünkben, ha van bátorságunk rálépni a megfelelő Útra! Ehhez el kell engedni a régi dolgokat, és újakat Vágyni helyettük, és célirányosan haladni előre! Nem mindig lesz könnyű az Út, lesznek eleinte buktatók, és útkereszteződések is! De amennyire tudatosan és szeretettel állunk hozzá a megfelelő változáshoz, változtatáshoz, annyival kevesebb tévutat teremtünk magunk elé!

"Soha nem az a fontos, hogy milyen út vezet a célhoz... mi mindig tartsuk szem előtt a célkitűzéseinket! Hogy hová szeretnénk eljutni, és mi a megvalósítandó szándékunk! Ekkor biztosan célba érünk, ha van hozzá kitartásunk!"

 

Amint látjuk, hogy milyen könnyen megvalósíthatóak az álmaink, rájövünk, hogy mennyire egyszerű másként élni, másként érezni, és másképp látni az Életet! Mások is látni fogják a boldogságunkat, a sikereinket, a változásunkat! Ez van a legnagyobb hatással másokra is! Ne törődjünk azzal, hogy ki hisz bennünk, vagy ki mit szól hozzá! Mi csak járjuk tovább az Utunkat, és ne akarjunk senkinek megfelelni, mert végső soron a saját életünk irányítói vagyunk, nem másokért élünk!

Hatással vagyunk a környezetünkre, így mások is a mi példánkat látva, elgondolkodnak, és ez szintén változásra készteti Őket! Őket, akik még a "régi (jelenlegi)" Világrendszer álmodói! Akik ébrednek, látják a fényeket! Látják, és felismerik azokat az embereket, akik már a napfény sugarait élvezik! Mert Ők tettek, és bátran léptek... ébredtek! "-Jó reggelt!"

 

Ilyen egyszerű! Segíthetünk másoknak is! Példát mutatni, vagy akár "ébresztőt fújni", esetleg egy-egy jó szóval, bátorítással! Mert erre van a legnagyobb szükség... segíteni másoknak is "megszületni", "ÚJJÁSZÜLETNI"... Az Új Világba!

 

Miről szól az ÚJ VILÁG?

 

Ne keresd sehol! Ott van benned is, mint mindenkiben!

Van, aki még álmodik róla, és vannak sokan, akik már élik!

Vágyként, vagy álomként, vagy valóságosan! De ott van mindenkiben! Mert hatással vagyunk egymásra!

Új Világ?

- Új gondolkodásmód (tudatváltás- szellem)

- Új érzések (Világ szeretet- lélek)

- Új értékrend (Új Föld- test)

 

 

Ne feledd! Az emberiség már legalább 30 %-a éli, megéli a változást!

Ha ellenállsz, mert félsz... dönteni, lépni, változni... csak megnehezíted a saját dolgodat, és kényszerítő hatásként fogod megélni tele félelmekkel! Ehelyett inkább fogadd el a változást! Ha hagyod, hogy megtörténjenek Veled a dolgok, akkor könnyebb elfogadni. Ne tiltakozz, ne állj ellen, csak hagyd, hogy önmagadban is működjön. Észre fogod venni, hogy mik azok a dolgok, amik már nem képviselnek értéket az Új Életedhez! Mert azok lebomlanak, véget érnek! Ekkor tudd őket elengedni! Ne ragaszkodj a nem helyénvaló dolgokhoz! Kezdj el helyettük új dolgokra vágyni! Szeresd a vágyaidat, az új álmaidat! Célkitűzésként tedd meg a megfelelő változás elérését! Ha szeretettel hiszel benne, és szereted a gondolataidat, a terveidet, a vágyaidat, akkor hidd el, hogy megvalósítható! Nem más fog helyetted cselekedni, hanem Te magad fogod létrehozni a változást! Mert szívből vágysz rá! Mert vágyod az Új életet, az új lehetőségeidet! A sikerek olyan erőt és kitartást adnak a tovább haladáshoz, hogy észre sem veszed, és máris változik körülötted a vágyaid szerint minden! Alakíts ki új értékrendeket is! Tervezz, alkoss! Mindegy mit teszel, mindegy mire vágysz, csak jól gondold át, és alakítsd aszerint az Életed! Szeresd az új Világképet, amit most készülsz magadnak megteremteni!

Elindultál, és ez nagyon nagy szó! Mert Te is benne vagy már a 30 %-ban! Közéjük tartozol, és erre légy büszke! Mert hozzájárulsz az Új FÖLD Megszületéséhez! Te, aki ezeket a sorokat olvasod... Igen Te is építesz, alkotsz és teremtesz!

Semmi mással ne törődj, csak a vágyaiddal, a céloddal, és ezt erősítsd magadban minden nap, minden pillanatban! Mert ez vezet az ÚJJÁ SZÜLETÉSHEZ!

 

Szép jó reggelt, csodás napokat, gyönyörű életet!

Szeretettel üdvözöllek az Új Világ Kapujában!