Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EZO-LÉLEK

Cikkek

VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK - A Gondolat Hatalma

2014.02.24

Hogy mit is jelent a Gondolat hatalma?

A végtelen lehetőségek tárházát!

- Videó a tartalomban elérhető!

 

SZABAD ENERGIA, ERŐ, IDŐ, ÜZENET

2014.02.24

Ha valaki azt akarja, hogy az álma valóra váljék, először fel kell ébrednie.

(Paul Valéry)

- Videó a tartalomban elérhető!

 

A FÉNY Születése

2012.01.26

Fények gyúlnak, és születnek! Új Életek, Új Világ, Újjá született Emberiség!

Új tudat, Új tudatosság, Új viselkedésminták.

Ne kételkedjünk ebben, mert már elkezdődött. Sőt! Különböző felmérések, és tizenéves kutatások eredménye igazolja, hogy a mai nap minimum már 30 %-a a Világ népességének felébredt! Hogyan?

 

Szivárvány híd

2012.01.26

Mi a szivárvány?

- A szivárvány ugy jön létre, hogy a fény, megtörik, és tükröződik az esöcseppeken, mint egy prizma funkciót ellátva az esőcseppekben. A fény megtörései, az esöcseppeken át kivetülnek, majd a fény szétbomlása után, külön színeket alkotnak, így alkotva meg a szivárványt.

 

Mi a szivárvány szinonímája? .......

 

Agapé

2012.01.26

Az agapé görög eredetű szó, jelentése: szeretet, vendégség. Az első keresztények közös étkezéseit jelenti, melyeket az egyházközséget (gyülekezetet) összekötő szeretet kinyilvánítására és megélésére tartottak, s az úrvacsora/eucharisztia vételével fejeződtek be (vagy kezdődtek). Magyar szóhasználatban előfordul „szeretetvendégség” formában is. A szó átvitt értelmű jelentése a háromfajta szeretet (erósz, filia, agapé) közül a legmagasabb rendű. Az érosz a vágyakozó, a filia a baráti szeretet, az agapé a felebaráti, önzetlen, önfeláldozó szeretet megnyilvánulása.

 

VALODI SZERETET!

2011.11.12

SZERETET!

Tudod mit jelent? Tudod mit,és mennyit ér?

Mi az érték? Mi a Valódi érték(e)?

 

Elmesélek egy történetet!

... Van az élet. Vannak emberek. Vannak életeik. Vannak a mindennapok, vannak fizető eszközök. Amikkel az "értékeket" (életet) mérik! Az eszközök szükségesek az életben maradáshoz!

 

Elveszíteni csak azt lehet, amire azt hiszed, hogy birtoklod!

2011.11.12

" Elveszíteni csak azt lehet, amire azt hiszed, hogy birtoklod! "

- Mi az, amit az emberek birtokolnak? Nem tárgyakat... nem is személyeket... sőt, semmit sem! :) Csak az Egó próbálja elhitetni a birtoklást. Köt és ragaszkodik, mert tudja, hogy sokan hallgatnak rá! Elhiteti velünk, hogy szükségünk van rá, hogy szükségünk van a kötődéseinkre, így irányítva az életünket! Te hagyod, hogy Neked megszabja valaki vagy valami, hogy mit tegyél, és hogyan? Nem a lélek az, amire hallgatnunk kellene? Nem a szív az? Nem a szeretet? Az Egó, azt mondaná erre, hogy butaság! Szükség van ezekre, mert szükségünk van arra, hogy fontosak és értékesek legyünk! De kinek? Valójában kinek akarunk megfelelni? Kinek vagy kivel akarjuk magunkat elfogadtatni? Nem Önmagunkal?

 

TITOK! - vagy nem titok?

2011.11.12

Elárulok egy titkot... vagy inkább az Életed!

Mi hajt? Miért élsz? Mi az Út, és mi a Cél?

A SZERETET!

Azért jöttünk, hogy tanuljunk... hogy tapasztaljunk! De mit?

A Szeretetet! Hogyan?

Könnyen és egyszerűen! Csak időközönként "Mi" bonyolítjuk kissé túl a dolgokat!

Mert nem látunk! Csak azt a Világot, ami "vakká" tesz bennünket! Csak a mindennapokat látjuk, és nem az EGÉSZET!

 

Te is olvashatsz az Akasa-krónikából

2011.09.15

 

Eddig úgy tudtuk, az Akasa-krónikába, a mindentudás nagy enciklopédiájába csak a megvilágosodott mesterek, a beavatottak nyerhetnek betekintést, ám az idők változnak, és mostanra lehetőség nyílt arra, hogy bárki beléphessen a Krónikába.
 
Az Akasa-krónika egy olyan hatalmas emberi ésszel szinte felfoghatatlan adatbázis, amely minden létező információt tartalmaz az emberiség múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Az előző életeinket és a jövőnket is megláthatjuk benne, ha elég felkészültek vagyunk az információ befogadására.
 

Tanuld meg használni a megerősítéseket!

2011.09.08

A megerősítésekkel nem nehéz dolgozni. Örömmel tapasztalhatod mindezt, amint megszabadulsz a régi negatív meggyőződések terhétől, és visszaengeded a semmibe, ahonnan valamikor érkeztek.
 
Pusztán, hogy elhittünk valami negatív dolgot magunkkal vagy az életünkkel kapcsolatban, nem jelenti azt, hogy maga a meggyőződés igaz. A gyerekként hallott, magunkra és az életünkre vonatkozó negatívumokat fenntartások nélkül elfogadjuk, és igaznak tekintjük.
 

1 | 2 | 3 | 4

Következő »