Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EZO-LÉLEK

Cikkek

Hogyan sérülnek meg a csakrák?

2011.09.08

A csakrák meghatározott életkorban aktiválódnak, ha ezekben az életszakaszokban érzelmi sérüléseket élünk át, akkor annak nyoma ott marad az energetikai rendszerünkben, és a blokkoltság visszaköszön felnőttkori problémáinkban.

A csakrák már a születésünktől fogva működnek, de a hozzájuk kapcsolódó érzelmi szükségletek, témák csak bizonyos életszakaszban aktiválódnak. Ha érzelmi sérülés történik az adott témakörben, akkor a csakra sérül, és ennek hatása érezhető a felnőtt életünkben is.
 

Médiumi képességek

2011.08.07

 

Sorsunk programozása

2011.05.30

Egyre nagyobb publicitást kap az emberi gondolatok teremtő ereje. Bennem is felvetődött a kérdés, vajon ténylegesen van-e bárminemű valóságalapja az elménk alkotó erejéről legendákat zengő szlogeneknek, illetve, ha igen, akkor miként aknázhatnánk ki e varázslatos képességünket? Íme, egy lehetséges válasz.
 
Az ősi mitikus kontinens, Atlantisz, látszólag csak kevés emléket hagyott hátra maga után. Főként Platón leírásaiból és még néhány ókori szerző, mint Proklosz, Marcellinus vagy éppen Manethón, töredékeiből ismerhetjük meg e letűnt kultúra spirituális életét. Ha azonban mélyebbre kívánunk pillantani az idő kútjába, akkor látnoki erőre van szükségünk. Ennek segítségével valóban betekintést nyerhetünk a „Lét Fellegvárának” nevezett, hajdan volt civilizáció mágikus, szent tudományaiba.

 

Gyógyító számok

2011.05.30

A számmisztika alkalmas az egyes típusok betegséghajlamainak felismerésére, sőt terápiás ötleteket is tud adni. Ez a megközelítés a homeopátiás gyógyításhoz áll közelebb.
 
A gyógyászatnak két nagy ága különböztethető meg:
1. a homeopátia = azonosat az azonossal;
2. az allopátia = az ellenkezővel.
Az előbbire jellemző: „kutyaharapást szőrével”. Mára ez a gyógymód komoly, elismert terület lett az orvosok, gyógyítók között is.
Az utóbbihoz tartozik például a hűtőfürdő, amikor lázas („tüzes”) beteg lázát vízzel „oltjuk”.

A számmisztika a homeopátiás gyógyászathoz áll közel, vagyis azok a színeket, gyümölcsöket stb. soroljuk ide, amelyek az adott szám rezgésének felelnek meg.
A saját típusunk kiválasztásához csupán a születésnapunkra lesz szükség.
 

A Szeretet titkai

2011.05.30

A szeretet, a szerelem nem egy tündérmese! Nem a szerencsén múlik, és nem a véletlenen. Te hozod létre! Most elolvashatod a Szeretet próféciájának 1 pontját!  Ha szereted magad, akkor élsz vele. Ha nem, úgy várhatod, keresheted a boldogságod, nem fog Rád találni!
 

Tudatos teremtés

2011.05.30

A Mesterkulcs rendszer megnyitja előtted a teljes – testi, lelki és szellemi – siker kapuját. Nem arra tanít, hogyan legyél sikeres alkalmazott vagy vállalkozó – az anyagi jólétnél sokkal nagyobb ígéretet hordoz magában. 
 
Arra összpontosít, hogyan hajtsunk végre egyetlen nagy tettet. Haanel gondolatai és megfigyelései ugyanazok, amelyek Van Gogh-ot, Carnegie-t… is irányították. Segít felébreszteni különleges képességeinket.

 

Bízz a megérzéseidben

2011.05.30

Egy sejtés, ráérzés vagy egyszerűen az, hogy hallgatunk az ösztöneinkre, néha a legjobb döntéseket eredményezi. De tényleg tisztában vagy vele, mi fán is terem az a bizonyos intuíció, és hogy mikor alapozhatsz rá? Intuíciós képességed fejlesztése jó egészséget, jó anyagi helyzetet, sőt még boldogságot is teremthet.
 

Átalakulás I.- V.

2011.05.02

Sokmindent és sokfélét találhatunk, és olvashatunk már a Nagy Változásokról. Íme itt egy újabb szerzemény, "Második Születés Baráti Kör és Teaház" jóvoltából.

 

Csendes szemlélődés

2011.04.23

Rájöttem, mennyire nincs jogom másokat manipulálni a véleményemmel, beleavatkozni mások sorsába azzal, hogy a saját felismeréseimet rájuk vetítem. Megfosztani embereket attól, hogy éljék, amiért itt vannak; hogy saját maguk fedezzék fel a Mindenség titkait és Isten törvényeit.
 

Gondolatok a csendről

2011.04.23

Üzenetekkel túltelített világban élünk. Egybemosódik a jel és a zaj. Egyre törpébb lesz a szünet két egymást követő hang között. Nyugalomhiány és csendínség van. Túl sokan túl sok mindent akarunk. Túl sok lett a közlés, és túl kicsi lett a figyelem. A mélységet felváltotta a szélesség. Minden okunk megvan a csendsóvárgásra.

Milyen is az a csend, amire ennyire vágyakoznak? A természet csendje harmonikus, zajjal teli, alkotó csend. A meghittség csendje a figyelem és a szeretet csendje. A döbbenet csendje letaglózó csend. A halál csendje egyben a megfosztottság csendje is. A kiszámíthatatlanság, a rettegés csendje talán a legőrjítőbb csend.

A csend elfogadása a bizonytalanságtűrés, az önismeret, a bennünk élő bizalom, és az egyéniség integritásának a mércéje is. Most éppen válság van. A válságban kapkodni szokás. Pedig nem marad le semmiről, aki nem rohan. Sőt. Saját magunk számára a válság pontosan akkor fejeződik be, amikor mi úgy döntünk, hogy mi nem futunk, hanem először gondolkodunk, és utána megyünk: lassan, megfontoltan, de kitartóan és céltudatosan haladunk a mi utunkon.