Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÉLETEM VIRÁGA - 2.

2011.11.12

ÉLETEM VIRÁGA! - 2.

 

imagescasoiujo.jpg2011.09.20. / 2.rész

 

Amikor élet-cseppek történek velem, le fogom írni a tapasztalataim, és a saját gondolataim!

Mint a virágszirmok, amik nyomot hagynak a virágon, az életen, életemen!

Fontos részei a mindennek, az Egy-hez való eljutásban!

Mint az élet-körök, amik a tapasztalni valókat tartalmazzák, és a lehetőségeket, amik által TELJESSÉ válhatunk!

"Magban lenni... Önmagunkban teljességgel lenni"..., a legcsodálatosabb dolog, amit emberi lény az élettől kaphatott!

 

Fontos felismerések minden pillanatban léteznek! Vagy tudatosan figyelünk ezekre, vagy nem. Az első részt a befogadás minőségével fejeztem be, így a gondolat menetet folytatva, 3 féle megoldás, vagy válasz létezik!

 

1. felismerés: (Negatív hozzáállás szemszögéből, alacsony rezgésnél...)

Ha nem vagyunk magban teljesek, tehát különféle "problémákkal" terhelt a "virágunk", a szirmok lassan zárulni kezdenek. Mint amiket a lelki súlyok nem képesek nyitva tartani. Olyankor nem látunk, nem hallunk, nem érzékelünk rendesen és tisztán! Mert a "virág", mint egy tökéletes adóvevőként működik normális esetben, ha teljesen nyitott, és erős! Mivel a szírmok több helyen zártak, ezek, mint egy lelki blokkokat okozva működnek! A szűrőként is funkcionáló virág szirom körök, másképp szűrik meg a bejövő információkat! Olyannak látjuk, halljuk és érzékeljük a bejövő információkat, mintha minden ellenünk játszana össze... pedig csakis mi magunk tesszük ezt, az ítéleten, a nem el-be-fogadáson keresztül. A "problémákat" is problémáknak látjuk, és beragadunk, belesüllyedünk, elveszünk... elveszítjük magunkat, az egyensúlyunkat. Bezárjuk Önmagunkat a kör fogságába! A magból kifelé, és nem befelé kezdünk el haladni... és amint a körök szélére érünk, azokat gyorsabb forgásúnak érzékeljük, és elveszítjük az irány-érzékünket is! (Nem áll be a tengely) Olyankor áll be például a döntés képtelenség, vagy szélsőséges esetekben a "menekülési" kényszer is. Mert érezzük, hogy nagyon eltávolodtunk Ön-mag-unktól, a középpontunktól!

 

2. felismerés: (Pozitív hozzáállás szemszögéből, magasabb rezgésnél...)

Itt, szintén, még nem vagyunk magban teljesek, és a Problémákat is kapjuk, és érzékeljük ugyanúgy. A "szirmok" is több helyen zártak, de nem teljesen, csak befelé hajlanak, takarva még a mag egy részét, de nyitva hagyva a lehetőséget a kinyílásra, mert a szirmokban még van kellő erő a VÁLTOZTATÁSRA! A bejövő információkat is kissé "torzítva" szűrik meg, de lehetőséget adva a nyitottabb szirmokon keresztül "beszűrődő" majdnem teljes információ fogadásnak! Ebből a pozitívabb szemszögből látható a mag iránya, tehát nem kerülünk ki teljesen a kör szélére a magtól, így láthatjuk azt is, hogy merre felé kell haladnunk, a középpontunk felé! Ekkor "Dönthetünk", és elindulhatunk pozitív rezgésekkel a mag felé, a központi tengely felé! Bizonytalan lépéseket teszünk, de hittel és reménnyel telve eljuthatunk egészen a maghoz, vagy legalább is a közelébe, folyamatosan szem előtt tartva az érzetet, és az Irányt!

 

3. felismerés: (Tökéletesen a magban)

Ebből a középponti tökéletes magból, ugyanúgy betöltődnek az információk! Teljesen nyitottak a szirmok, és stabil a mag-tengely-közép! Minden szirom, élettapasztalatok nyomait hordja magában, de ezeket pozitív, stabil töltésekkel fent is tudjuk tartani, így a szirmok fixen a helyükön maradnak, mint egy "kifeszítve" azokat a tisztán érzékelés (látás, hallás, befogadás) felé! A szirmokon keresztül bejövő információk, és ezek hatásai is tisztán érzékelhetőek. Mint egy "kódokat" tartalmazva, a megfelelő szűrőkkel, eljutnak egészen a magig az "ingerek". A mag,- a szirmok és az azokon lévő kódok segítségével- befogadja, felfogja, és átalakítja a hatásokat! Ezeket a megfelelő minőségben vissza-áramoltatva vagyunk képesek a megfelelő döntéshozatalra. Rálátva, és átlátva mindent, a mag stabilan és fixen a helyén marad, mert mindenféle ellenállás nélkül képes az átalakított információkat visszaáramoltatni a külvilág felé, elkerülve így a "kibillenést"! Tökéletesen a magban maradunk, bármilyen bejövő hatás következtében is! Miért? Mert a befogadás= teljes elfogadás= ítélet mentesség=nyitottság=megfelelő tapasztalatok!

Amik segítségével ez a kör "bezárul"... vagy épp "KINYÍLIK" teljesen, és biztonságosan!

 

Tehát, ezen 3 szempont alapján érzékeljük először is a bejövő információkat, majd azok a magon keresztül különféle minőségekben áthaladva, továbbításra kerülnek a külvilág felé is!

 

Polgár Anita

 

A mappában található képek előnézete ÉLET VIRÁG